marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ AU CONFIRMAT DIN NOU: S-AU ÎNTORS CAMPIONI NAŢIONALI DE LA COMPETIŢIA UNIFIGHT A MAI

Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Mehedinţi se mândreşte cu rezultate excelente la competiţia de unifight organizată de Ministerul Afacerilor Interne. Competiţia a avut zilele trecute în Oneşti, judeţul Bacău, şi a aliniat la start peste 100 de poliţişti de frontieră, poliţişti, jandarmi şi pompieri.

frontiera

Doi poliţişti şi două poliţiste de frontieră din cadrul ITPF Timişoara-Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Mehedinţi, Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş, Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au câştigat şase titluri de campioni naţionali la competiţia UNIFIGHT organizată de Ministerul Afacerilor Interne.

Din echipa ITPF Timişoara a făcut parte agent şef adjunct Moraru Corina, poliţistă de frontieră în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, agent de politie Nagy Gyuris Cătălina, poliţistă de frontieră în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, inspector de politie Neagu Viorel poliţist de frontieră în cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Jimbolia şi agent principal de politie Foia Dacian, poliţist de frontieră în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş.

Agentul şef adjunct de poliţie Corina Moraru s-a clasat pe locul II light – contact şi tot locul II la full – contact.

La această competiţie participă cei mai buni sportivi din structurile Ministerului Afacerilor Interne, iar pregătirea acestora presupune o gamă mare de procedee tehnice, acestea conferindu-i acestui sport dinamism, spectaculozitate, stimularea imaginaţiei combinative şi gândirea sportivă.

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top