luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ AU CONFISCAT PESTE 40 DE LITRI DE ALCOOL DE LA UN BĂRBAT DIN DOLJ

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au confiscat în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului cu produse accizabile, 41 de  litri de alcool etilic de provenienţă sârbească.

IMG_5939Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu au oprit pentru control, la ieşirea municipiul Turnu Severin , un autoturism marca Volkswagen. Maşina era condusă de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din judeţul Dolj, despre care existau informaţii că se ocupă de traficul cu produse accizabile.

”La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat în portbagaj şi pe bancheta din spate a acestuia cantitatea de 41de litri de alcool etilic, pentru care dolojeanul  nu a putut prezenta documente de provenienţă. Persoana în cauză a declarat că a cumpărat alcoolul de pe raza municipiului Turnu Severin cu scopul de a-l comercializa în localităţi din sudul  judeţului Dolj.”, se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți.

Alcoolul, în valoare de 1230 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător peste  limita de 40 de litri de alcool etilic.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top