sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

POLITISTII DE FRONTIERA MEHEDINTENI ALATURI DE CEI AFLATI IN DIFICULTATE !

 Haine, alimente, dulciuri şi alte produse de strictă necesitate în valoare de peste 3500 lei, au fost distribuite de poliţiştii de frontieră mehedinţeni, unor persoane aflate în dificultate, bătrâni sau persoane nevoiaşe, cu prilejul Sărbătorilor de Paşte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A devenit deja o tradiţie, de mai mulţi ani, ca, în perioada sărbătorilor de Paşte, poliţiştii de frontieră mehedinţeni ce-si desfăşoară activitatea în zona de frontieră a judeţului Mehedinţi să fie alături de cei aflaţi in dificultate, instituţionalizaţi sau la o vârstă înaintată, nu numai cu gândul ci şi cu faptele.

Astfel, în apropierea sărbătoririi Paştelui, reprezentanţi ai poliţiştilor de frontieră vor fi prezenţi in mai multe locuri din zona de frontieră in care semenii noştri aflaţi in dificultate sau fără nici un sprijin, vor primi din partea acestora mai multe cantităţi de alimente, îmbracăminte, dulciuri şi alte produse de strictă necesitate.

« În acest an ajutorul oferit de poliţiştii de frontieră, prin contribuţia benevolă în valoare de peste 3500 de lei se va îndrepta spre 30 de familii aflate in dificultate sau cu venituri modeste, din localităţile Vrata, Gârla Mare Ostrovul Mare, Porţile de Fier II, Şimian, Turnu Severin, Orşova, Eşelniţa şi Şviniţa », a declarat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Un gest de suflet a fost făcut de poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi care impresionaţi de greutăţile materiale în care se află şase familii din localitatea Eşelniţa, grav afectate de inundaţiile din luna septembrie şi care au în întreţinere copii minori au hotârât să organizeze o colectă de strângere de haine şi produse alimentare de strictă necesitate. Este un gest prin care, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au încercat să aducă celor patru familii ale căror locuinţe au fost distruse în totalitate de ape, puţină bunăstare şi bucurie cu ocazia sărbătorilor de Paşte.

Prin aceste fapte poliţiştii de frontieră mehedinţeni doresc sa aducă puţină lumină în viaţa acestora, să contribuie la asigurarea unui minim necesar acelor care nu au parte numai de bucurii sau care sunt lipsiţi, în aceste zile, de dragostea si căldura unei familii sau a celor dragi.

Corina Macavei

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top