miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

POLITISTII DE FRONTIERA MEHEDINTENI AU ADUS AJUTOARE LA ESELNITA

Haine, alimente, dulciuri şi produse de strictă necesitate în valoare de peste 4000 lei, au fost distribuite de poliţiştii de frontieră mehedinţeni, unor persoane aflate în dificultate, bătrâni sau persoane nevoiaşe, cu prilejul Sărbătorilor de Crăciun.

ajutoare

A devenit deja o tradiţie, de mai mulţi ani, ca, în perioada sărbătorii Naşterii Domnului, poliţiştii de frontieră mehedinţeni ce-si desfăşoară activitatea în zona de frontieră a judeţului Mehedinţi să fie alături de cei aflaţi in dificultate, instituţionalizaţi sau la o vârstă înaintată, nu numai cu gândul ci şi cu faptele.

pera 1

„Astfel, în ajunul Sărbătorii Craciunului, reprezentanţi ai poliţiştilor de frontieră vor fi prezenţi la mai multe familii din zona de frontieră, in care semenii noştri aflaţi in dificultate sau fără niciun sprijin, vor primi din partea acestora alimente, îmbracăminte, dulciuri şi produse de strictă necesitate”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

În acest an ajutorul oferit de poliţiştii de frontieră, prin contribuţia benevolă în valoare de peste 4000 de lei, se va îndrepta spre 30 de familii aflate in dificultate sau cu venituri modeste, din localităţile Vrata, Burila Mare, Ţigănaşi, Balta Verde, Şimian, Turnu Severin, Orşova, Eşelniţa şi Şviniţa.

ajutoare 1

Un alt gest de suflet a fost făcut şi de poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi care impresionaţi de greutăţile materiale în care se află patru familii din localitatea Eşelniţa, grav afectate de inundaţiile din luna septembrie şi care au în întreţinere copii minori, le-au oferit acestora haine şi produse alimentare de strictă necesitate. Este un gest prin care, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au încercat să aducă celor patru familii ale căror locuinţe au fost distruse în totalitate de ape, puţină bucurie cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

ajutoare 2

Prin aceste fapte poliţiştii de frontieră mehedinţeni doresc sa aducă puţină lumină în viaţa acestora, să contribuie la asigurarea unui minim necesar acelor care au parte de puţine bucurii sau care sunt lipsiţi, în aceste zile, de dragostea si căldura unei familii sau a celor dragi.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top