luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

POMPIERII CAUTĂ DE PATRU ZILE, TRUPUL UNUI BĂRBAT CARE A INTRAT ÎN DUNĂRE, SÂMBĂTĂ ȘI NU A MAI IEȘIT

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți au început marți, pentru a patra zi consecutiv, căutările în fluviul Dunărea, în cazul unui bărbat în vârstă de 50 de ani, care a intrat sâmbătă, în apă, în zona localității Vrancea și nu a mai ieșit.

indexImediat după ce sâmbătă, 5 mai, dispariția bărbatului a fost anunțată la 112, în zonă au fost angrenate trei echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin, dintre care un echipaj de căutare-salvare cu o barcă pneumatică, un echipaj de paramedici cu o ambulanţă SMURD, dar şi un echipaj de scafandri.
S-au efectuat căutări, atât la luciul apei, cât şi în adâncuri, de către scafandri.

Când s-a lăsat întunericul căutările au fost suspendate, ele fiind reluate în cursul zilei de duminică și apoi în cursul zilei de luni.

Marți dimineața, pompierii au anunțat că s-au deplasat din nou la fața locului, în încercarea de a găsi trupul bărbatului.

În operațiunile de căutare, pompierii au fost sprijiniți și de polițiștii de frontieră mehedințeni, care au intervenit cu o ambarcațiune cu sonar.
Sâmbătă după-amiază, un bărbat a sunat la numărul unic de urgenţă 112 și a anunțat că un bărbat, în vârstă de circa 50 de ani, a intrat în apele fluviului, la aproximativ opt metri de mal şi nu a mai ieşit.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top