miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

POMPIERII, JANDARMII ŞI CRUCEA ROŞIE MEHEDINŢI L-AU DUS PE MOŞ NICOLAE LA ŞCOALA DIN BALA

Mai mulţi copiii care provin din familii cu posibilităţi financiare reduse şi care învaţă la Şcoala din Bala l-au primit joi de Moşul Nicolae, pompierii, jandarmii şi reprezentanţii Crucii Roşii Mehedinţi fiind cei care i-au vizitat, încărcaţi de daruri.

pompieri si jandarmiÎncărcaţi cu plase cu dulciuri, fructe şi suc, dar şi cu alimente de primă necesitate, pompierii, jandarmii şi voluntarii Crucii Roşii Mehedinţi au ajuns joi, în localitatea Bala, acolo unde erau aşteptaţi de 17 elevi ai Şcolii cu clasele I-VIII Bala. Cei 17 elevi provin din familii defavorizate social, iar sprijinul oferit de Crucea Roşie a fost binevenit. Alimentele au fost achiziţionate de Crucea Roşie Mehedinţi, iar cu sprijinul pompierilor şi jandarmilor, acestea au ajuns la cei care aveau nevoie de ele.

ajutoare

De altfel, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Crucea Roşie Mehedinţi au încheiat un parteneriatului în baza căruia au participat de-a lungul timpului la numeroase acţiuni voluntare şi acţiuni umanitare  de distribuire a alimentelor către populaţie, răspunzând prezent la fiecare apel şi întinzând o mână de ajutor atunci când a fost nevoie.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top