sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

POMPIERII VERIFICĂ SECŢIILE DE VOTARE PENTRU ALEGERILE DE DUMINICĂ

Pompierii din cadrul Serviciului de prevenire al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi desfăşoară controale în toate secţiile de vot amenajate în judeţ, pentru alegerile prezidenţiale de duminică, în vederea eliminării oricărei surse care ar putea produce un incendiu pe parcursul procesului electoral.

deschidere„Săptămâna aceasta, pompierii de la Inspecţia de prevenire desfăşoară controale tehnice de specialitate la toate secţiile de vot din judeţ. Sunt verificate din punctul de vedere al securităţii la incendii, principalul obiectiv fiind acela de identificare şi înlăturare a eventualelor cauze sau mijloace ce pot duce la producerea de indendii.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor.

Totodată, pompierii îi instruiesc pe preşedinţii secţiilor de votare pentru a preveni producerea de incendii pe parcursul zilei de duminică.

La alegerile prezindenţiale 160 de pompieri sunt angrenaţi în asigurarea pazei secţiilor de votare din Mehedinţi. Înspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă i-au fost distribuite 70 de secţii de votare din cele 286 înfiinţate.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top