marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

PREŞEDINTELE SUSPENDAT AL CJ MEHEDINŢI, SUB CONTROL JUDICIAR

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, dar şi omul de afaceri orşovean Constantin Popescu şi fostul şef al IPJ Mehedinţi, Ştefan Ponea, ar putea fi cercetaţi în libertate, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti dispunând în cazul acestora măsura preventivă de control judiciar.

adrian-duicu

Curtea de Apel Bucureşti a dispus astăzi cercetarea celor trei inculpaţi sub control judiciar, schimbând măsura arestului la domiciliu. Hotărârea nu este însă executorie, procurorii DNA formulând recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

După ce a stat o jumătate de an în arest preventiv, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, a simţit aerul libertăţii în octombrie 2014, când a fost eliberat din Penitenciarul de la Rahova.

Adrian Duicu a fost trimis în judecată la sfârşitul lunii iulie 2014. de procurorii anticorupţei care îl acuză de mai multe infracţiuni de corupţie, printre care trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi dare de mită.

Alături de Duicu au mai fost trimişi în judecată şi Ştefan Ponea, fost şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Constantin Popescu, om de afaceri şi fost preşedintele al PSD Orşova, dar şi Valentina Drăghia, administrator al unei societăţi comerciale.

De asemenea, vor mai fi judecaţi şi Elisabeta-Zenovia Rolea, preşedinte al casei judeţene de asigurări de sănătate Mehedinţi, Grigoriţa Feraru, fost consilier principal în cadrul casei judeţene de asigurări de Sănătate Mehedinţi, Doina Borugă, manager al Spitalului judeţean de urgenţă Mehedinţi, Daniela-Delia Popescu, fost director executiv în cadrul consiliului judeţean Mehedinţi şi preşedinte al consiliului de administraţie al Spitalului judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top