marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PRIMARUL DE LA GOGOŞU, ACCIDENT CU CINCI VICTIME

Jean Rogoveanu a provocat  un accident rutier, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin un autoturism Dacia papuc, care circula regulamentar. Un copil şi alte patru persoane  au ajuns la spital.
accident primarŞoferul, în vârstă de 54 de ani, care conducea autoturismul Dacia, a fost scos dintre fiarele contorsionate de pompierii de la Descarcerare. Bărbatul a fost adus la spital cu traumatism cranian şi multiple escoriaţii faciale. De asemenea, copilul de patru ani a ajuns în stare gravă la spital. „Copilul de patru ani prezintă fractură închisă treimea superioară femur stâng cu hematom hemoragie intensă locală şi fractură de bazin”, a spus medicul Cosmin Gaşpăr de la Ambulanţa Mehedinţi. În momentul producerii accidentului copilul se afla în braţele bunicii sale pe bancheta din spate la mijloc între alţi doi pasageri. Bunica acestuia, în vârstă de 42 de ani, a suferit o fractură gleznă dreapta, iar o altă pasageră în vârstă de 31 de ani, prezintă  un traumatism coloană cervicală, traumatism bazin, traumatism umăr, traumatism claviculă. Primarul Jean Rogoveanu, în vârstă de 46 de ani, a suferit un traumatism cranian minor şi a făcut un puseu hipertensiv. Din primele cercetări efectuate de Serviciul Poliţiei Rutiere Mehedinţi se pare că vinovat de producerea accidentului este primarul comunei Gogoşu, Jean Rogoveanu. „Pe DN 56 A, în localitatea Hinova a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate două autoturisme. În urma accidentului cinci persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, printre care şi un copil. Din primele cercetări se pare că autoturismul de teren a pătruns pe contrasen sşi a intrat în coloziune cu celăllat autoturism care circula regulamentar”, a declarat subinspectorul Cătălin Vulcănescu.
Unul din pasagerii aflaţi în Dacie spune că a văzut moartea cu ochii, când autoturismul de teren al primarului a intrat brusc în ei. Omul spune că doar printr-o minune a scăpat cu viaţă, mai ales că în urma  impactului dacia în care se afla ar fi putut cădea în Dunăre. „Dumnealui venea dinspre Vânju Mare şi a intrat direct în noi, în plin a intrat. Avea viteză mare. Eu vroiam să merg până la Rogova şi l-am rugat pe şofer să mă ia şi pe mine”, a spus bărbatul.
Circulaţia rutieră pe DN 56 A între Drobeta Turnu Severin şi Vânju Mare a fost oprită aproape o oră, până la finalizarea cercetărilor de către poliţie.
În luna februarie, magistraţii mehedinţeni au luat măsura interdicţiei de părăsire a ţării în împotriva primarului de la Gogoşu, Jean Rogoveanu, acesta fiind acuzaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani.
Corina Macavei

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top