miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PRIMARUL DIN DÂRVARI ANUNȚĂ CĂ RENUNȚĂ LA FUNCȚIE

Primarul comunei mehedințene Dârvari, Vasile Ologu renunță la funcție, la mai puțin de doi ani de la obținerea mandatului, motivele invocate de edil fiind legate de promisiunile pe care le-a făcut electoratului și pe care își dă seama că nu le poate onora.

vasile-ologu-1-300x199Declarația că intenționează să-și dea demisia din funcția de primar a fost făcută luni de către Vasile Ologu. Primarul democrat liberal al comunei Dârvari susține că a decis să renunțe la funcția în care a fost alea întrucât nu are susținere de la conducerea județului pentru îndeplinirea proiectelor pe care le avea pentru comunitate. În luna aprilie erau programate lucrări de asfaltare a drumurilor în comună, dar acestea nu au început.

Vasile Ologu a spus că își va da demisia în data de 1 mai, atunci când își serbează ziua de naștere.

Primarul din Dârvari a fost unul dintre puținii edili democrat liberali care nu  a bătut palma cu președintele Consiliului Județean Mehedinți imediat după alegerile locale din 2012. De curând însă lucrurile  se schimbaseră, astfel că imediat după arestarea lui Adrian Duicu pentru fapte de corupție, numele edilului Dârvari a apărut pe lista apropiaților lui Duicu care au participat la o întâlnire pentru a împărți “moștenirea politică” a baronului de Mehedinți.

Vasile Ologu a fost ales primar al comunei Dârvari, din partea Partidului Democrat Liberal, în iunie 2012, aflându-se la primul mandat, după unul de viceprimar.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top