sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PRIMARUL SEVERINULUI, LA PETRECEREA ELENEI UDREA

Primarul Severinului, Constantin Gherghe, s-a numărat printre invitaţii la petrecerea Elenei Udrea, organizată de ziua ei. Edilul şef i-a oferit un tablou semnat de maestrul Ştefan Popa Popas.

gherghe cu poza lui udrea 1

Printre fotografiile postate de Elena Udrea pe o reţea de socializare îl găsim şi pe Constantin Gherghe, primarul Severinului. După zâmbetul larg al sărbătoritei se pare că tabloul oferit cadou, semnat de marele artist Ştefan Popa Popas, i-a plăcut foarte mult, mai ales că Elena Udrea a ţinut să posteze fotografia pe Facebook.

Deşi teoretic primarul Constantin Gherghe este membru al PDL Mehedinţi, acesta nu s-a sfiit să declare în public, la vizita din luna martie a.c. a premierului Victor Ponta la Turnu Severin, că a bătut palma cu adversarul de la PSD, că „a făcut un parteneriat” cu Adrian Duicu, nimeni altul decât preşedintele PSD Mehedinţi.

Iată însă că participarea lui Constantin Gherghe la petrecerea Elenei Udrea, dovedeşte încă o dată că primarul ţine să-şi păstreze bunele relaţii politice, mai ales că în perioada în care aceasta a deţinut funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale, Severinul a primit fonduri substanţiale pentru o serie de proiecte importante menite să schimbe faţa municipiului. De altfel, primarul a reuşit anul acesta (n.r. 12 martie 2013) să mai suprindă pe membrii PDL Mehedinţi  atunci când la vizita de campanie a Elenei Udrea la Turnu Severin şi-a făcut apariţia la Hotel Traian şi Constantin Gherghe. Şi-a amintit brusc că este preşedintele organizaţiei municipale a PDL şi i-a oferit placheta de cetăţean de onoare Elenei Udrea.

Corina Macavei
FOTO Sursa Facebook

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top