miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PRIMUL TERMEN ÎN DOSARUL LUI ADRIAN DUICU

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti se întâlnesc astăzi în prima şedinţă de judecată pe fond a procesului în care Adrian Duicu este urmărit penal pentru trafic de influenţă, împreună cu Ştefan Ponea, Constantin Popescu şi alte şapte persoane.

curteaInculpaţii din dosar, alături de Adrian Duicu , Ştefan Ponea şi Constantin Popescu sunt Doina Borugă, Valentina Drăghia, Grigoriţa Feraru, Daniela Delia Popescu, Elisabeta Rolea, Cristian Damian Stănoiu şi Andrei Bădin.

DNA  l-a trimis în judecată pe şeful suspendat al CJ Mehedinţi, Adrian Duicu susţinând că acesta a făcut trafic de influenţă în Palatul Victoria.

Procurorii DNA spun că Duicu şi-a folosit influenţa în sensul că i-a cerut şefului Poliţiei Române să-l menţină pe Constantin Ponea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi în acestă funcţie. În schimb şeful Poliţiei a promis că va interveni pentru ca Duicu să scape de dosarul de incompatibilitate.

Tot miercuri, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă o nouă contestaţie depusă de Adrian Duicu la decizia Curţii de Apel Bucureşti de prelungire a arestului preventiv, în cazul său, baronul de Mehedinţi cerând înlocuirea acestei măsuri.( O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top