miercuri , 27 octombrie 2021
NEWS ALERT

PROBLEME IN RECHIZITORIUL LUI ADRIAN DUICU

Judecătorul de cameră preliminară de la Curtea de Apel Bucureşti (CAB), care verifică rechizitoriul trimis în instanţă de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), în cazul fostului preşedinte al Cosiliului Judeşean (CJ) Mehedinţi Adrian Duicu, a decis, luni, restituirea dosarul la parchet.

adrian_duicu_15_10_28470800

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată la curtea Supremă.

Trimis în judecată pentru corupţie

Adrian Duicu a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţei care îl acuză de mai multe infracţiuni de corupţie, printre care trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi dare de mită.

Alături de Duicu au mai fost trimişi în judecată şi Ştefan Ponea, fost şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Constantin Popescu, om de afaceri şi fost preşedintele al PSD Orşova, dar şi Valentina Drăghia, administrator al unei societăţi comerciale.

De asemenea, vor mai fi judecaţi şi Elisabeta-Zenovia Rolea, preşedinte al casei judeţene de asigurări de sănătate Mehedinţi, Grigoriţa Feraru, fost consilier principal în cadrul casei judeţene de asigurări de Sănătate Mehedinţi, Doina Borugă, manager al Spitalului judeţean de urgenţă Mehedinţi, Daniela-Delia Popescu, fost director executiv în cadrul consiliului judeţean Mehedinţi şi preşedinte al consiliului de administraţie al Spitalului judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.

Procurorii au dispus trimiterea în judecată şi a lui Cristian-Damian Stănoiu, avocat în cadrul baroului Mehedinţi şi a lui Andrei-Dan Bădin, realizator al unei emisiuni de la postul B1TV.

C. M.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top