miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PROFIL DE INFRACTOR: BEAT CRIŢĂ, FĂRĂ PERMIS, A FURAT O MAŞINĂ ŞI A PRODUS UN ACCIDENT

Un tânăr de 19 ani din Drobeta Turnu Severin a făcut în prima noapte de Paşte tot ce putea face ca să devină infractor cu acte în regulă. A băut până nu a mai putut, a furat o maşină pe care a condus-o deşi nu avea permis, pentru ca în cele din urmă să producă un accident rutier.

DSCF4352Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Vişan a declarat marţi că incidentul s-a petrecut în noaptea de 5 spre 6 mai, atunci când tânărul a furat o maşină, marca Fiat din faţa unui impobil de pe  Calea Dudaşului din Drobeta Turnu Severin, s-a urcat la volan, iar după câţiva metri de mers s-a izbit cu autoturismul de un cap de pod, accident în ruma căruia maşina a fost avariată în proporţie de 30%, iar tânărul a fost uşor rănit.

În urma alcooltestului efectuat de poliţişti, a rezultat o concentraţie alcoolică de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 19 ani care se afla la volan.

Individul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar luni, în a doua zi de Paşte, a fost prezentat Judecătoriei Drobeta Turnu Severin cu propunerea de arestare preventivă.

Tânărul a primit mandat de arestare preventivă pentru 15 zile şi la doar 19 ani este acuzat de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top