marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

PROIECTUL ANTI-BULLYING, DERULAT DE IPJ MEHEDINȚI A AJUNS LA FINAL

Proiectul _”Strategii de Atenuare și Prevenire a Fenomenului de Bullying”_, finanțat prin Programul European Erasmus + a ajuns la final.

746203E6-3FDD-4BA2-AF22-3BFCF9355079

Timp de 4 luni, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au fost parteneri de dialog cu elevi din toată tara, tineri ai „Asociației Elevilor Mehedințeni”, precum și cadre didactice.

FA1F5E3E-C599-4321-B113-B435AF7BE293

Beneficiarii proiectului au fost informați pentru o pregătire antivictimală, dobândind cunoștinte despre prevederile legislative, metode eficiente de contracarare a fenomenului, dar și cu privire la intervenția în astfel de situații.
Siguranța pe internet a fost o altă temă de dialog între polițiști și elevii mehedințeni, cunoscut fiind faptul că în mediul online sunt frecvente comportamentele antisociate ciberbullying, dar și alte provocări din sfera infracționalității la adresa siguranței tinerilor.
Pe parcursul celor 4 luni, polițiștii s-au întâlnit cu peste 300 de elevi și cadre didactice ai unităților de învățământ din județele Călărași, Vaslui, Alba, Gorj, Mehedinți și municipiul București.

La activități au participat și specialiști din cadrul altor instituții publice precum Inspectoratul Școlar Județean, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, D.G.A.S. P.C, Colegiul Psihologilor și reprezentanți ai Asociației Părinților.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top