luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

PSD MEHEDINȚI: CINE PLEACĂ DIN PSD, ÎI TRĂDEAZĂ PE CEI CARE I-AU ALES

Organizația PSD Mehedinți susține că cei care aleg să părăsească formațiunea politică în această perioadă, în favoarea partidului format de fostul premier Victor Ponta și fostul lider ALDE, Daniel Constantin, își trădează propriul electorat, în județul Mehedinți nefiind cazuri de parlamentari care intenționeaza să părăsească PSD.

53A4ABA4-670F-4217-A7D4-96B97F461153Într-un comunicat de presă postat joi seara pe pagina de Facebook, PSD Mehedinți arată că parlamentarii care aleg să plece din PSD nu trădează organizația, ci electoratul care i-a trimis în forul legislativ pentru a pune umărul la implementarea Programului de Guvernare fiind în continuare prioritatea

“PSD Mehedinți dezaprobă ultimele plecări din rândurile Partidului Social Democrat. Cei care părăsesc partidul nostru nu trădează doar organizația noastră, aceștia trădează și cetățenii români care i-au mandatat în Parlamentul României să implementeze Programul de Guvernare al Partidului Social Democrat, care poate fi decisiv pentru viitorul României și pentru dezvoltarea țării noastre!
Programul de guvernare, prezentat de președintele PSD, domnul Liviu Dragnea, și implementat ulterior de alianța PSD-ALDE, a adus adus schimbări majore în bine în viața cetățenilor României. Nu trebuie să ne oprim aici! România are nevoie de un Partid Social Democrat, puternic și unit în jurul unui singur ideal: , BINELE COMUNITĂȚILOR, BINELE CETĂȚENILOR .”, se arată în comunicatul PSD Mehedinți.

Totodată, sursa citată anterior arată că parlamentarii mehedințeni nu intenționează să plece din partid.
“Parlamentarii organizației PSD Mehedinți sunt oameni responsabili care nu își doresc instabilitate politică, la nivelul organizației PSD Mehedinți, situația fiind foarte clară : alianța PSD – ALDE are datoria față de cetățenii județului Mehedinți să continue implementarea Programului de guvernare și să continue să sprijine dezvoltarea proiectelor cu efect direct în viața mehedințenilor!”, mai arată PSD Mehedinți.

După ce deputații PSD Marilena-Emilia Meiroşu şi Cătălin Nechifor şi-au dat demisia din PSD la începutul săptămânii, fostul ministru al Turismului Mircea Titus Dobre şi deputatul Gabriela Podaşcă au anunţat, miercuri, că au demisionat din PSD şi s-au înscris în partidul ProRomânia, condus de Victor Ponta.

Președintele PSD Liviu Dragnea a criticat demersul lui Victor Ponta de a strânge social-democrați de partea sa, acuzându-l de „o atitudine de șobolan”.

„Nu vor reuşi, este vorba de o atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Dar, ca orice şobolan, rod puţin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moţiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată. Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuşi să sacriice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate “, a declarat, miercuri seară, Liviu Dragnea, la Antena 3.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top