miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

PSD MEHEDINTI DEZMINTE PLECARILE IN MASA LA PNL. Cine a plecat si ce i-a convins?

În cadrul conferinţei de presă susţinută astăzi după semnarea protocolului PSD-UNPR, conducerea Partidiului Social Democrat Mehedinţi a dezminţit zvonurile apărute în spaţiul public potrivit cărora, PNL ar fi luat de la PSD 20 sau chiar 30 de primari. Nici vorbă, susţine Aladin Georgescu, cei doi care ar fi în cărţi să schimbe barca la alegeri s-ar putea întoarce. Tototdată, şeful PSD Drobeta Turnu Severin a cerut public celor de la PNL să nu mai alerge după primarii PSD cărora le promite marea cu sarea, potrivit lui Marius Screciu.

psd 1

Şeful PSD Mehedinţi susţine că au fost câteva plecări din Partidul Social Democrat dar nicidecum acelea nu au destabilizat organizaţia. Semnalele primite până acum de conducerea PSD conduc spre Rafael Dunărinţu şi Victor Doscocil care nu s-ar mai regăsi pe listele PSD.

„Nu au plecat din PSD 20,30 de primari aşa cum se vorbeşte, doar doi primari şi-au prezentat intenţia, subliniez intenţia că vor să candideze de la Partidul Naţional Liberal: primarul oraşului Baia de Aramă şi primarul comunei Dubova. Până la depunerea dosarelor, părerea mea este că cei doi primar s-ar putea să candideze de la PSD. Timpul o să vadă dacă eu am dreptate sau dacă adversarii mei politici au dreptate.”, a declarat mar’i, Aladin Georgescu, şeful PSD Mehedinţi.

Cu privire la primarul din Şimian, care de asemenea, ar fi fost prezentat de PNL ca şi candidat liberal la Şimian, Aladin Georgescu susţine contrariul, ceea ce înseamnă că acesta ar fi ales tot PSD în cele din urmă. De fapt, plecările nu ar fi fost voluntare, ci în urma unor presiuni şi promisiuni, după cum susţine şeful PSD Drobeta Turnu Severin.

screciu

„Ne dorim să înceteze acest şantaj al conducerii PNL, în special al domnului Virgil Popescu la adresa primarilor noştri. Sunt vizitaţi zilnic, chemaţi, să treacă la PNL, li se promite marea cu sarea. Noi îi asigurăm pe cetăţeni şi pe primari, că guverarea din toamnă va fi tot PSD, iar această goană după primarii PSD trebuie să înceteze.”, a declarat ;eful PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

La sfârşitul săptămânii trecute, Organizaţia PSD Mehedinti a validat candidaturile pentru 63 de unităţi administrativ teritoriale din judeţ.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top