luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

PSD MEHEDINȚI: KLAUS IOHANNIS DOREȘTE DETURNAREA DEMOCRAȚIEI

COMUNICAT DE PRESĂ PSD MEHEDINȚI

Filmul se repetă, modul de operare din 2015 este același, Klaus Iohannis a început să ceară demisia premierului, plângerea penală e pusă in mișcare, acum întrebarea pe care trebuie să ne-o punem legitim este: La ce au de gând sa dea foc acum??!

53A4ABA4-670F-4217-A7D4-96B97F461153

 

 

După ce în 2015 premierul PSD a fost demis în urma unor presiuni exercitate de Klaus Iohannis, care i-a cerut de 5 ori demisia și, în același timp, a fost inițiat un demers pentru începerea urmăririi penale a premierului, scenariul se repeta.
La fel ca în 2015, președintele Iohannis dorește să dea jos o guvernare legitimă și vrea cu orice preț să oprească implementarea programului de guvernare care produce creștere economică și duce la un trai mai bun pentru cetățenii României.
Klaus Iohannis atacă din nou independența statului de drept și dorește sa dea jos un guvern ales care are performanțe notabile și care a mărit veniturile românilor. De asemenea, acesta intenționează să blocheze mărirea salariilor și a pensiilor iar abuzurile în Justiție să continue. Procurorii DNA au reușit sa dea jos guvernul legitim al PSD și pe premierul Victor Ponta într-o înscenare judiciară demontată între timp de instanță.
Se pare că, Klaus Iohannis dorește deturnarea democrației în folosul personal și, dacă ar fi fost necesară o plângere penală pe numele cuiva din conducerea țării, cu siguranța aceea persoană ar fi Klaus Iohannis. Subminarea democrației prin mijloce și instrumente neconstituționale ar fi un capat de acuzare pentru care președintele Iohannis ar trebui să fie anchetat.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top