miercuri , 28 iulie 2021
NEWS ALERT

RAAN OPREŞTE APA CALDĂ DE LA 1 IULIE ÎN TURNU SEVERIN

raan 1Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare, furnizorul de agent termic din Drobeta Turnu Severin, anunţă că începând cu data de 1 iulie a.c. va întrerupe livrarea agentului termic către asociaţiile de proprietari din municipiu.

RAAN precizează, printr-un comunicat de presă, că recurge la această măsură din cauza datoriilor foarte mari pe care asociaţiile de proprietari le înregistrează la plata facturilor pentru agentul termic.

„Având în vedere faptul că RAAN Dr. Tr. Severin se află în procedură de reorganizare judiciară conform Legii 85/2006 începând cu 20.03.2014, vă aducem la cunoștință că în necesarul de fonduri pentru continuarea activității sunt cuprinse și încasările pentru energia termică furnizată populației. De asemenea, datoriile foarte mari înregistrate de asociațiile de proprietari / locatari conduc la imposibilitatea continuării livrării de agent termic începând cu data de 01.07.2014”, se precizează în comunicatul de presă.

Cuantumul datoriilor asociațiilor de proprietari/ locatari se ridică la suma de 45.053.257,48 lei.

 RAAN solicită asociațiilor de proprietari / locatari să achite debitele restante în cel mai scurt timp pentru a evita sistarea furnizării agentului termic.

Interesant este faptul că RAAN recurge la această măsură după ce vinerea trecută conducerea Primăriei Drobeta Turnu Severin anunţa faptul că încearcă să identifice o altă sursă de furnizare de agent termic pentru muncipiu, în condiţiile în care RAAN  face presiuni pentru scumpirea gigacaloriei.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top