marți , 11 mai 2021
NEWS ALERT

DRUM LIN, CLAU!

Noaptea de miercuri spre joi, ora 00:45.  Telefonul vibrează pe noptieră. Mă anunță că în Drobeta Turnu Severin, la intersecția străzilor 1 Decembrie și Traian, s-a produs un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme. Pentru că drumul vieții m-a rupt pentru o perioadă de astfel de evenimente, nu merg la fața locului, las telefonul, cu gândul că aflu mâine dimineață ce s-a întâmplat.

D6F89FB7-F0F1-4801-96AD-80498E638F26Joi dimineața, ora 8 și câteva minute: Colegul meu, Mihai, mă sună și-mi spune că în accidentul de noaptea trecută a murit… Claudia. ”Care Claudia?!”, întreb. Era Claudia noastră… de la RTS! 34 de ani și două fetițe care o așteptau acasă!

E de prisos să spun că am rămas fără cuvinte. În câteva minute am rememorat momentele în care stătea la calculator, la Montaj, în încăperea întunecoasă în care a editat zeci, poate sute de știri privind accidente la fel de triste ca cel căruia i-a fost chiar ea victimă.

RTS a fost o familie in care fiecare știa povestea de viață a colegilor. Clau își cladise o familie la RTS… a împărtășit cu noi poate cele mai frumoase momente din viața ei. Se înfuria des pe noi, reporterii și îi plăcea să aibă ultimul cuvânt. Lupta cu patimă să ne convingă că ea are dreptate, la fel cum a luptat pentru cei doi îngerași ai ei să fie sănătoși și să aibă o copilărie împlinită. De noapte trecută, micuțele copilăresc fără mama lor. Clau nu a mai avut putere sa lupte pentru viața sa. Mașina pe care o conducea a fost lovită violent de o alta al cărei șofer conducea cu viteză. Când și-a dat seama ce a făcut, a fugit de la fața locului, iar polițiștii îl caută în continuare.

Drum lin, Clau! Astăzi, accidentul tău a fost montat de colegul tau!

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top