duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

RAZIE DE AMPLOARE A POLITISTILOR ACUM. AFLA AICI UNDE SUNT ECHIPAJELE!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi acţionează miercuri după-amiază în trafic, într-o acţiune de amploare pe mai multe străzi din Drobeta Turnu Severin.

politie-Astfel 11 echipaje formate din poliţişti sunt amplasate pe străzile Cicero, Calea Timişoarei, Calea Craiovei, Bulevardul Tudor Vladimirescu, Bulevardul Revoluţiei, Splai Mihai Viteazu, Bulevardul I.C. Brătianu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Meheidnţi, subcomisar Nicolae Lohon, acţiunea se desfăşoară între orele 14.00 şi 16.00, vizate fiind în special autoturismele înmatriculate în alte state decât România.

La acţiune participă 30 de poliţişti.

Maşinile înmatriculate în Bulgaria ar putea dispărea de pe drumurile din România, parlamentarii iniţiind un proiect de lege în acest sens, care dacă va fi aprobat va dispune ca şoferii să nu mai circule cu astfel de autovehicule pe teritoriul României decât 90 de zile de la introducerea lor în ţară. Proiectul urmează să intre în dezbatere la Senat şi este menit să stopeze fenomenul înmatriculărilor de maşini în Bulgaria.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top