miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO> RĂZVAN CUC ÎN MEHEDINȚI: SE REABILITEAZA DRUMUL DE PE CLISURA DUNARII ȘI ÎN CURÂND CEL DE PE COLIBAȘI

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a mers joo, pe Clisura Dunarii, acolo unde se efectueaza lucrari ample de plombare a Drumului National 57, extrem de important in contextul in care tranziteaza cea mai dezvoltata zona turistica din sud-vestul tarii.

DN 57 se afla in pline lucrari de reabilitare, pe o portiune de noua kilometri intre Eselnita si Dubova. Tot joi, ministrul a anuntat ca se va reabilita si portiunea dintre Orsova si Eselnita in perioada urmatoare.

Dupa ce a plecat din Clisura Dunarii, ministrul Razvan Cuc a fost condus de catre autoritatile locale, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu si prefectul Nicolae Draghiea, pe Dealul Colibasi, acolo unde DN 67 este intr-o stare avansata de degradare din cauza traficului greu care a activat alunecarile de teren. Există riscul ca drumul să se rupă. Ministrul a cerut conducerii Regionalei Craiova să reabiliteze portiunea cu bani din fondul de urgență al Guvernului. De altfe, autoritățile județene au făcut numeroase demersuri pentru reabilitarea acestui drum dar până în prezent nu s-au găsit fonduri. Pe o porțiune grav afectată, mașinile circulă cu viteza melcului pe aici.

Răzvan Cuc spune că va merge prin toate județele țării să vadă în ce stare sunt drumurile, dar mai ales să îi verifice pe șefii regionalelor de drumuri, dacă își fac treaba.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top