miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

REABILITAREA BAZINULUI DE ÎNOT DIN DROBETA TURNU SEVERIN, ÎN LINIE DREAPTĂ

Reabilitarea Bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin a intrat în linie dreaptă, în această perioadă fiind în elaborare documentația tehnică a proiectului.

Autoritățile au făcut publice primele imagini ale Bazinului de înot, după reabilitare, lucrările efective urmând să înceapă în câteva luni, potrivit secretarului de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), Alin Chirilă.

61652065-06E5-4644-BE7E-9CECB68672F2Astfel, după numeroase eforturi depuse de administrația publică județeană și cu implicarea domnului secretar de stat al MDRAP, Alin Chirilă, unul din cele mai importante proiecte pentru severineni, dar și pentru întreg județul Mehedinți, Bazinul de înot din municipiul Drobeta-Turnu Severin se află în stadiu avansat pentru reabilitare, la Compania Națională de Investiții și este doar o chestiune de timp până când lucrările vor demara. Investiția are o valoare totală de peste 6 milioane euro, iar după reabilitare, se va transforma într-un centru sportiv european de care se vor bucura copiii, părinții și toți locuitorii județului.

4040B1E2-6BB7-4F2B-9158-A26B076515C3„Pentru mine, acest proiect de reabilitare a bazinului de înot este unul de suflet. Am înțeles cât de important este acest obiectiv atât  pentru locuitorii municipiului Drobeta-Turnu Severin,  cât  și pentru întreg judetul nostru și mă bucur că în urma eforturilor depuse de administrația pe care o  conduc, cu sprijinul Guvernului României, acest proiect a intrat în linie dreaptă,  fiind foarte puțin timp până când vom demara lucrările.   Vreau să mulțumesc colegilor mei implicați în acest proiect, în special domnului secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Alin Chirilă, pentru efortul depus în realizarea acestui obiectiv. Echipa noastră va face chiar și imposibilul pentru ca lucrările să înceapă în cel mai scurt timp, iar mehedințenii să se poată bucura cât mai repede de beneficiile acestei investiții.

Împreună reconstruim Mehedințiul, fie că unora le place, sau nu acest lucru. Pentru noi, locuitorii județului Mehedinți  sunt cei mai importanți, iar nevoile lor sunt prioritare în activitatea noastră administrativă.”, a declarat președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

La rândul său, secretarul de stat Alin Chirilă, secretar de stat, Alin Chirilă susține că va supraveghea în continuare derularea procedurilor de reabilitare, la fel cum a făcut-o până acum.

“Mă bucură faptul  că împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, domnul Aladin Georgescu, am reușit să parcurgem o bună parte a traseului instituțional și să ne apropiem de momentul mult asteptat al începerii lucrărilor de reabilitare a bazinului de înot, una din cele mai importante investiții de care județul Mehedinți va beneficia. Mehedințiul, pentru mine, va fi mereu acasă, și vreau să îi asigur pe mehedințeni că, din funcția pe care o dețin, de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, am făcut tot ce s-a putut pentru a contribui la dezvoltarea județului. Este încă o  veste bună pe care reușesc să o aduc în județul din care provin, dar aceste lucruri s-au putut realiza doar cu sprijinul Guvernului României, Alianței PSD – ALDE și pentru asta vreau să mulțumesc în special domnului vicepremier și ministru al  Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, domnul Paul Stănescu, și domnului președinte PSD, domnul Liviu Dragnea, pentru toată susținerea dovedită pe care o au pentru județul nostru. Îmi doream pentru copiii și tinerii județului, și nu numai, un centru sportiv la nivel european și mă bucur că, împreună, vom reuși să oferim o mare bucurie severinenilor și mehedințenilor. Ca și până în prezent, în continuare voi fi alături de toți reprezentanții și primarii județului nostru pentru a putea împreună să răspundem nevoilor cetățenilor noștii care ne-au acordat încrederea pentru a putea ocupa aceste înalte funcții. Pentru mine, județul Mehedinți, va fi mereu acasă, și nici o secundă nu voi uita de unde am plecat.”, a declarat secretarul de stat, Alin Chirilă.

În 30 de zile se va finaliza documentația tehnică a Bazinului de înot, urmând ca apoi să se facă demersurile pentru licitația pentru proiectare și execuția lucrărilor.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top