miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

RESPECT, D-LE COMISAR SEF! MULTUMIM PENTRU COLABORARE

Comisarul sef Valeriu Pera, purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Mehedinti a anuntat vineri, ca incheie activitatea de comunicator al structurii, urmand sa se pensioneze.

IMG_4769Despre modul in care a inteles sa colaboreze cu reporterii, fie ca au fost de la televiziuni,  publicatii centrale sau locale se pot spune multe: intotdeauna cu informatiile la timp, i-a sprijinit pe fiecare in parte, in mod egal si asta din respect, in primul rand pentru munca sa si apoi pentru ei. Ceea ce din pacate, alti comunicatori nu au invatat!

Personal, am colaborat cu domnia sa atat pentru presa scrisa, cat si pentru televiziune, intr-o perioada in care totul se va desfasura contra timp si cand era foarte important sa primesti sprijin. Piedicile veneau de la birouri similare ale altor structuri.

Pentru toate va multumesc, domnule comisar sef, pentru diminetile reci in care serveam ceaiul colegilor care munceau la temperaturi cu multe grade minus, pentru plimbarile pe Dunare, in incercarea de a descuraja inotul in fluviu, pentru sutele de apeluri la care ati raspuns!

 

„Dragi colegi,

Începând cu data de de 01.09.2017 activitatea mea de comunicator în cadrul Politiei de Frontieră Mehedinti s-a încheiat. M-am bucurat să vă cunosc pe fiecare în parte şi sper că relaţia mea profesională cu voi va satisfăcut aşteptările. Am cunoscut alături de voi în 14 ani, dificultatea muncii de jurnalist, viteza în care lucraţi, termenele limită, stresul in care vă faceti meseria, dar si frumuseţea acestei profesii. Personal consider că voi sunteti fundatia presei, profesionistii esenţiali în transmiterea informatiei: fară voi, cei care vin seară de seară în studiourile TV nu ar avea obiectul muncii.

Din aceste considerente aveţi întregul meu respect pentru profesia dumneavoastră şi indiferent de viitor aveti în mine un prieten.”, a transmis vineri, comisarul sef Valeriu Pera.

Sa va bucurati din plin de pensie, cu multa sanatate!

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top