miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

REȚINUT PENTRU FALSIFICAREA ACTELOR PENTRU DOSARE DE PENSIONARE

Un bărbat din comuna mehedințeană Voloiac a fost reținut pentru 24 de ore pentru infracțiuni economice, polițiștii și ofițerii anticorupție – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi stabilind că acesta se ocupa cu falsificarea mai multor tipuri de documente necesare pentru pensionare. Bărbatul ar fi avut clienți din mai multe județe ale țării.

urmarit„Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2011 – 2016, persoana în cauză, în schimbul unor sume de bani primite de la mai multe persoane a falsificat înscrisuri oficiale (cărţi de muncă), adeverinţe privind atestarea vechimiii în muncă şi venturile realizate, pe care ulterior le-a folosit în scopul constituirii dosarelor de pensionare şi obţinerii de sume de bani, reprezentând pensii.”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

În timpul percheziţiei, poliţiştii au găsit mai multe înscrisuri necompletate având aplicate ştampile, două arme neletale, precum şi 44 bucăţi cartuşe aferente armelor neletale, pentru care bărbatul nu avea acte, acesta neavând nici permis pentru deţinerea lor.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând ca Judecătoria Strehaia să decidă dacă în cazul său se impune vreo măsură privativă de libertate.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top