miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

S-A URCAT ÎN TAXI ŞI A AJUNS PE MÂNA MEDICILOR, ÎMPREUNĂ CU ŞOFERUL

Un taximetrist şi clienta sa au ajuns astăzi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, în urma unui accident de circulaţie.

taxi lovit

Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Traian cu Vasile Alecsandri. Taximetrul care circula regulamentar pe strada Traian a fost lovit de un autoturism Peugeot care avea „Stop”. După cum povestesc martorii oculari, maşina care urca pe Alecsandri spre Traian avea viteză mare.

martor ocular„Auzi un zgomot foarte puternic. El venea de jos pe Alecsandri, dar vă daţi seama de viteză avu de întoarsă maşina de taxi”

a spus un severinean care locuieşte în zonă.

În urma impactului, şoferul de pe taximetru, cât şi o pasageră aflată în taxi au suferit mai multe leziuni fiind transportaţi de urgenţă la spital. Şoferul vinovat de producerea accidentului nu a mai putut spune decât că „nu am stat la Stop, nu am fost atent”.

La faţa locului a sosit şi un echipaj de la Poliţia Rutieră pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

„La intersecţia străzilor Traian cu Vasile Alecsandri s-a produs un peugeotaccident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane. Din primele cercetări se pare că un autoturism nu a acordat prioritate la un alt autoturism care circula regulamentar pe strada Traian”, a declarat inspectorul Mihai Marin de la Biroul Poliţiei Rutiere Turnu Severin.

Autoturismul Peogeot a suferit pagube serioase, dar şoferul a scăpat nevătămat.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top