marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

SĂRBĂTORI CÂMPENEŞTI ÎN MEHEDINŢI, DE RUSALII. POLIŢIŞTII ŞI JANDARMII PARTICIPĂ ŞI EI!

La sfârșitul săptămânii sunt așteptate manifestări cultural-artistice în 17 localităţi din Mehedinți la care vor participa mii de oameni, polițiștii și jandarmii având un program special de Rusalii pentru a supraveghea evenimentele organizate.

politie-masina-300x225„În perioada 01.06 – 05.06, cu ocazia sărbătoririi Rusaliilor, aproximativ 700 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice şi structurile de suport vor acţiona, atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor obişnuite, necesare asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători. Astfel, în această perioadă, vor fi constituite peste 300 de patrule de ordine şi siguranţă publică, fiind utilizate peste 300 de mijloace auto, ce vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.”, arată Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinti.

Totodată, poliţiştii rutieri vor acţiona pe tronsoanele de drumuri naţionale şi vor utiliza 35 autospeciale dotate cu aparate radar.

În această perioadă, sunt preconizate manifestări cultural-artistice în 17 localităţi, unde, pe lângă poliţişti,vor acţiona şi jandarmii.

„Jandarmii  vor acționa   în  municipiul Drobeta Turnu Severin unde se desfășoară diverse activități cultural- artistice în spațiul public:  nedeia de la Gura Văii   și defilarea organizată în scopul prevenției în trafic, cu plecare din parcarea hipermarketului din zona estică a orașului,  până la Palatul ,,Theodor Costescu”. De asemenea,  jandarmii vor supraveghea buna desfășurare a  sărbătorilor câmpenești care vor avea loc în următoarele localități: Șvinița,  Cujmir,  Gogosu, Podeni, Vânători, Oprisor, Corlățel, Izvoru Bârzii, Greci, Husnicioara. Echipajele de jandarmi vor  avea în vedere identificarea ,  monitorizarea şi descurajarea persoanelor sau grupurilor de persoane care tulbură ordinea şi liniştea publică.”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top