miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

ȘCOLILE SE ÎNCHID LUNI, ÎN MEHEDINȚI, ÎN URMA NINSORILOR ABUNDENTE

Școlile se închid luni, 17 decembrie 2018, în județul Mehedinți. Decizia a fost comunicată de prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea, în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, întrunit duminică.

07110577-905A-4A81-AEE6-832027E4F7C7

Decizia s-a luat în urma ninsorilor care au căzut în ultimele 48 de ore și pentru a se evita situații de urgență în timpul transportului elevilor către și de la unitățile de învățământ.
“Fac precizarea că la această oră, la fel ca pe tot parcursul ultimelor două zile, se intervine cu utilaje de deszăpezire pe drumurile județene. Problemele întâmpinate în ceea ce privește circulația rutieră au fost rezolvate punctual, nu au fost și nu există drumuri blocate, dar traficul se desfășoară în condiții de iarnă. Păstrez în permanență legătura cu drumarii și celelalte autorități implicate în gestionarea situației și vă asigur de tot efortul de a menține drumurile județene în condiții bune, atât cât se poate, având în vedere căderile abundente de zăpadă!”, a transmis în urmă cu puțin timp, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top