marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

SE CAUTĂ OPERATOR PENTRU DESZĂPEZIREA DRUMURILOR JUDEȚENE, ÎN MEHEDINȚI

Deszăpezirea drumurilor județene pentru iarna viitoare este în această perioadă în atenția reprezentanților Consiliului Județean Mehedinți. Deși vara abia acum s-a instalat în adevăratul sens al cuvântului, conducerea CJ Mehedinți se gândește încă de pe acum la operațiunile de deszăpezire, astfel că s-au făcut deja demersurile pentru licitarea serviciilor. Potrivit informațiilor publicate joi pe portalul instituției, demersurile pentru atribuirea lucrărilor au fost începute încă din primăvară de reprezentanții Consiliului Județean Mehedinți, iar de curând, documentația a trecut de Agenția Națională pentru Achiziții Publice.

0B9A5440-D5C9-4298-94CF-C66910D63B77

“Am dispus deschiderea procedurilor pentru licitație încă din primăvară, pentru a se parcurge toți pașii legali, operatorii economici să aibă suficient timp să studieze caietul de sarcini, să depună oferte, iar eventualele contestații să se soluționeze în timp util. Vrem ca la începutul iernii să fim pregătiți să păstrăm drumurile în condiții optime pentru circulație. Trebuie spus că lucrările se licitează pe o perioadă de trei ani. Se va încheia un acord cadru pentru perioada 2018 – 2021. Am decis să mergem pe această variantă pentru a limita procedurile birocratice pe care trebuie să le parcurgem în fiecare an.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Astfel, în această perioadă, documentația de atribuire a serviciilor de deszăpezire a fost publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, iar operatorii economici pot depune oferte până în data de 6.09.2018. Pentru atribuirea lucrărilor de deszăpezire, drumurile județene au fost împărțite pe trei loturi, la fel ca și anul trecut, Lotul I – Zona Nord, Lotul II – Zona Centru, Lotul III – Zona Sud.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top