marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

SECRETARUL PRIMĂRIEI PRUNIȘOR ȘI UN ALT ANGAJAT, MORȚI ÎN ACCIDENTUL DE TREN

Secretarul primăriei Prunișor, Sorin Ungureanu în vârstă de 29 de ani și un alt angajat, Sandu Rusu, de 53 de ani, au murit în această dimineață după ce mașina în care se aflau a fost lovită violent de un tren, în apropiere de Gara Gîrnița. La volanul autoturismului era bărbatu în vârstă de 53 care ar fi ignorat semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată și au fost loviți în plin de trenul InterRregio București – Budapesta. În urma impactului, cei doi au murit pe loc. Circulația feroviară a fost blocată între Drobeta Turnu Severin și Craiova , timp de două ore și jumătate și s-a reluat la ora 13.00, după ce mașina a fost îndepărtată de pe șine.

IMG_4494Secretarul Primăriei Prunișor se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului lovit de tren. Primele informații arată că plecaseră de la Primărie în comună, cu probleme de serviciu. De altfel, în mașină a fost găsită și o sumă de bani despre care se presupune că ar fi încasări ale Primăriei. Polițiștii spun că șoferul nu ar fi respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată, iar impactul cu trenul care mergea către Budapesta a fost foarte violent.

”Condoleante familiilor indurerate .A pierit un om deosebit,  Gigi Sandu zis si Rusu din Gutu Mehedinti un prieten bun un om saritor, un sot ,tata si bunic bun.Nu te vom uita niciodata vei fi mereu in gindul si in sufletele noastre .Dumnezeu sa-l odihneasca”., a scris o apropiată a familiei șoferului pe pagina mhalert.ro.

Sorin Ungureanu a lăsat , de asemenea, în urmă o soție îndurerată și un copil de doar câțiva anișori.

sorin ungureanu

În urma impactului, mașina a fost târâtă zeci de metri, iar victimele nu au mai avut nicio șansă. Pompierii au fost cei care au scos trupurile victimelor din mașina distrusă. Una dintre ele, șoferul autoturismului a fost practic decapitat.

În Trenul InterRegio se aflau 120 de persoane care nu au fost rănite, dar au tras o sperietură groaznică.

Circulația feroviară între Drobeta Turnu Severin și Craiova s-a reluat în jurul orei 13.00.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top