sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

SEVERINUL CU NOROC PENTRU MIREL RĂDOI: PANDURII – STEAUA 0 – 3 (0 – 1)

mirel-radoi-publimedia-octav-ganea

Fotografie realizată de Octav Ganea şi preluată din Pro Sport

În oraşul în care s-a născut şi din care a plecat apoi în fotbalul mare, Mirel Rădoi a obţinut prima sa victorie ca antrenor în Liga I.

Pandurii – Steaua 0-3 (Chipciu 28 şi 52, Hamroun 64)

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Vasco Fernandes, Şandru, Momcilovic – Mrzljak, Piţian (Roman 46) – Ciucur, Nistor, Răduţ – Hora (V. Munteanu 69)

Steaua: Cojocaru – Râpă, Papp, Toşca, Guilherme – Breeveld, Tahar – Popa (Mihalcea 77), Stanciu (Hamroun 58), Chipciu (cpt) – Tade (Tudorie 67)

Cei care au început mai bine disputa de la Drobeta-Turnu-Severin au fost steliştii, însă dominaţia lor a fost doar teritorială, fără ocazii mari la poarta oltenilor. Dar cei care au ratat poate cele mai mari ocazii ale primei reprize au fost Pandurii,  însă puţini bănuiau că avea să fie seara lui Chipciu, deşi mijlocaşul stelist încasase un cartonaş galben devreme şi se părea că va continua să joace în nota obişnuită, adică slab. Stelistul atât de blamat în ultima perioadă avea să se descătuşeze însă chiar în disputa cu Pandurii, după ce oltenii au trecut pe lângă deschiderea scorului în două rânduri, una dintre aceste ocazii fiind o foarfecă a lui Hora care trece puţin pe lângă poarta lui Cojocaru.

Şeptarul stelist infirmă aşteptările în minutul 28, când reia puternic sub bară o centrare venită de pe partea dreaptă. Cinci  minute mai târziu, Chipciu ratează de puţin desprinderea, după o pătrundere şi un şut în cors al lui Tade. Şeptarul stelist reia spre poartă, dar mingea este respinsă de un apărător al gazdelor.

Minutele se scurg fără alte lucruri notabile în teren sau pe tabelă şi Steaua intră la pauză cu avantajul golulului  marcat de Chipciu.

La reluare Steaua continuă să domine disputa şi în mintul 52 vine şi trasorul lui Chipciu, care cu un şut de la circa 30 de metri, direct în vinclul porţii lui Mingote face 20. Campioana continuă să domine o partidă pe care o are la discreţie, Pandurii par năuciţi, şi pe acest fond vine şi cea de-a treia lovitură. În minutul 64, Hamroun face 3 – 0 cu un şut pe lângă portatul pandurilor şi marchează al doilea său gol în două partide la Steaua, primul fiind în disputa cu Trencin.

Steliştii ridică apoi piciorul de pe aceleraţie şi pe acest fond gorjenii îndrăznesc mai mult şi îşi mai trec şi ei în coont câteva situaţii bune. Ne fructificate însă pe tabelă astfel că bucureştenii devin pentru prima dată în acest sezon lideri ai Diviziei A, exact în oraşul lui Rădoi, în care şi suporterii auu fost în majoritate stelişti, deşi Pandurii jucau pe proproiul teren, la Tr. Severin.

”Am avut ceva emoţii pentru că m-am întors acasă. Mă bucur că am luat trei puncte şi prin prisma unui joc reuşit. Probabil că a contat moral şi victoria de la Trencin, astfel că băieţii au prins mai multă încredere. O să creştem de la meci la meci, traseele noastre de joc mai sufereau, dar acum încep să se creeze automatismele, deşi sunt multe noutăţi. Ne-am dori să avem mereu dificultatea de a nu şti să alegem primul ”11”, dar avem un lot echilibrat, sperăm să aducem toţi jucătroii la acelaşi nivel fizic”, a spus Rădoi pentru DigiSport, în urma disputei de la Tr. Severin.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top