vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

SPECTACOL FOLCLORIC PE 24 FEBRUARIE: TRADIȚII DE DRAGOBETE

Consiliul Județean Mehedinți și Primăria orașului Drobeta-Turnu-Severin organizează, în data de 24 martie, de la ora 12.00, un spectacol folcloric, în sala Palatului Culturii „Theodor Costescu” din Drobeta-Turnu-Severin, sugestiv denumit „Obiceiuri și tradiții de primăvară”.

Spectacolul va fi susținut de Ansamblul Profesionist Danubius și Orchestra Cetinița. Luciana Văduva, Ionela Bădălan, Angela Magheru, Anica Ganțu, Claudia Catană și tânăra și talentata solistă Maria Luiza Iusuf sunt doar câteva dintre numele care vor fi capul de afiș al acestui eveniment folcloric de calitate. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile în sală. Dar cum suntem în Pandemie și sunt impuse restricții sanitare, spectatorilor li se va permite accesul doar într-un procent de 30 % din numărul total al locurilor disponibile din sală.

Reprezentanții Palatului Cultural din Drobeta-Turnu-Severin, pregătesc și pentru ziua de 8 Martie, un alt eveniment folcloric, la care vor lua parte soliști îndrăgiți ai muzicii populare românești. Iubitorii acestui gen îi vor putea vedea pe viu, printre alții, pe Mariana Ionescu Căpitănescu, Niculina Stoican, Petrică Mâțu Stoian sau Emilia Dorobanțu, ca să dezvăluim doar câteva dintre numele celor care vor evolua pe scena palatului, în acest spectacol eveniment.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top