sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

STRIGĂT DE AJUTOR DIN PARTEA UNUI BĂRBAT OPERAT DE CANCER CĂRUIA CARANTINA I-AR PUTEA FACE MAI MULT RĂU DECÂT BINE

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din localitatea mehedințeană Șimian a fost introdus în carantină după ce s-a întors de la un control post operator de la un spital din Linz, Austria.

9A33B27B-1ECD-4542-9B7B-F17FAB7C27BABărbatul susține că în Austria i s-a făcut testul de Coronavirus care este negativ, iar în momentul în care a ajuns în Vama Cenad, autoritățile care au decis să îl bage în carantină, deși nu intrase în contact cu nimeni din momentul în care i s-a comunicat că nu are Covid-19.

El a fost dus la motelul din Gura Văii, deși starea lui de sănătate este precară și are nevoie de ajutorul familiei pentru a-și respecta tratamentul și regimul alimentar pe care trebuie să îl urmeze în urma operației pe care a suferit-o.

Bărbatul a fost operat de cancer de piele într-o formă agresivă, iar carantinarea lui într-o locație în care chiar ar putea contacta virusul îl  poate afecta grav.

Familia bărbatului face apel la autorități să găsească o soluție alternativă la carantinarea deja decisă înainte să fie prea târziu pentru el. Ar putea fi dus chiar la domiciliu unde ar putea să-și facă tratamentul. De altfel, înainte de a merge la Linz, omul a stat în izolare la domiciliu întrucât starea de sănătate nu îi permite să riște o infecție cu SARS-CoV-2.

Bărbatul a trecut deja prin multe situații de coșmar și are nevoie de ajutor!

El poate fi contactat de autorități la numerele de telefon: 0735073334; 0744539173

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top