marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

SUTE DE LITRI DE ALCOOL, CONFISCATI DE POLITISTI DE LA UN BARBAT

Peste 500 sute de litri de alcool au confiscat politistii de frontiera mehedinteni de la un barbat oprit in trafic, marfa depozitata in sticle de cate un litru fiind transportata in portbagaj si pe bancheta din spate. Barbatul a fost retinut.

1C051791-0C2B-4667-A458-4C9DE1D5A60DPolitistii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, au oprit la intrarea în municipiul Drobeta Turnu Severin, un autoturism marca Opel Vectra, la volanul căruia se afla Valentin I., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinţi, despre care existau date că se ocupă cu traficul ilicit de produse accizabile.
La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagajul și pe bancheta din spate a acestuia, cantitatea totală de 556 litri de alcool, pentru care bărbatul nu avea documente de provenienţă. La cercetări, conducătorul auto a declarat că a luat alcoolul de la o persoana de pe raza judeţului Mehedinţi cu scopul de a-l vinde pe piaţa neagră din judeţ.
Întreaga cantitate de alcool, în valoare de 16.680 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării.
Individul a fost reținut pentru 24 de ore în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false şi colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top