miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

TÂNĂR ÎNECAT ÎN DUNĂRE, LA PRISTOL, UNDE MERSESE SĂ SE RĂCOREASCĂ

Dunărea a luat tribut viața unui tânăr de doar 18 ani. Băiatul a mers duminică după-amiază, la scăldat cu mai mulți prieteni în comuna mehedințeană Pristol și a intrat în larg ignorând faptul că nu știa să înoate. Câteva minute mai târziu, cei care îl însoțeau și-au dat seama că amicul lor nu se mai vede pe luciul apei. Ei au încercat să improvizeze un colac de salvare din PET-uri să îl caute în larg, dar a fost în zadar. Pompierii și scafandrii chemați la fața locului l-au căutat dar din păcate fără rezultat.

inecat 2

Dorința de a se răcori pe temperaturile toride l-au mânat pe Marius la Dunăre împreună cu alți câțiva prieteni. Luat de val, tânărul a înaintat aproximativ șapte metri în apă de la mal și chiar dacă un băiat mai mic l-a avertizat să se întoarcă, el nu s-a oprit.

Când și-au dat seama că Marius nu se mai vede în larg pe luciul apei, cei care îl însoțeau s-au panicat și chiar dacă nici unul nu știa prea bine să înoate, au încercat singuri să îl salveze. Fiecare secundă care a trecut a micșorat șansele ca tânărul să fie salvat. Copiii au cerut ajutor altor localnici de pe mal, abia după 20 de minute.

În cele din urmă, mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului și au periat zona indicată, cu bărcile. Căutările au fost apoi continuate de trei scafandri din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Mehedinți.

inecat 1

Sfâșiată de durere, mama lui Marius a asistat la căutările pompierilor de pe mal. Știa că șansele ca fiul său să fie scos în viață sunt minime dar spera ca măcar trupul să-i fie găsit.

Marius s-a născut în județul Bihor, dar părinții s-au despărțit, iar în urmă cu câteva luni, el a venit cu mama sa în comuna Pristol, unde aceasta s-a căsătorit. El are un frate de 15 ani.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top