marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

TÂNĂR SALVAT DIN APELE FLUVIULUI DUNĂREA, DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

Poliţiştii de frontieră, aflaţi pe o navă de patrulare şi intervenţie rapidă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Gârla Mare, au salvat un tânăr aflat în pericol de a se îneca în apele fluviului Dunărea, pe direcţia localităţii Salcia din judeţul Mehedinti(km. fl. 820 al Dunării).

salvat

Bărbatul intrase în apele fluviului pentru a face baie şi din cauza curenţilor puternici şi a valurilor mari nu a mai putut ajunge la malul românesc al fluviului Dunărea

În cursul zilei de luni, poliţiştii de frontieră din compunerea echipajului ambarcaţiunii Harpon 550 din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Gârla Mare, aflaţi în misiune de patrulare şi supraveghere a frontierei de stat pe fluviul Dunărea, au observat pe direcţia localităţii Salcia (km. fl. 820 al Dunării), la aproximativ 250 de metri de malul românesc, o persoană care era purtată de curenţii puternici spre mijlocul fluviului, viaţa fiindu-i pusă în pericol.

”Imediat nava s-a îndreptat spre persoana aflată în pericol, poliţiştii de frontieră au recuperat-o din apele fluviului Dunărea, au urcat-o la bordul navei rapide de intervenţie şi patrulare şi i-au acordat primul ajutor. Persoana în cauză, C. G., în vârstă de 23 de ani, a declarat că a vrut să facă o baie în Dunăre, dar curenţii puternici l-au pus în imposibilitate de a mai putea înota şi a ajunge la malul românesc, existând în orice moment posibilitatea de a se îneca.”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră Mehedinți.

Acesta  le-a mulţumit poliţiştilor de frontieră mehedinţeni pentru faptul că prin modul rapid în care au acţionat i-au salvat viaţa.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top