duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

TAXIMETRIST BĂUT, PERICOL PUBLIC

Un taximetrist aflat în stare avansată de ebrietate a lovit un autoturism joi după.amiază în apropierea sensului giratoriu de la Boserica Nouă din Drobeta Turnu Severin. Din fericire nu avea niciun client în maşină.

poza sofer baut_03Accidentul s-a produs joi după-amiază, când taximetristul a pierdut controlul volanului în sensul giratoriu şi a lovit o maşină parcată, în urma impactului acesta fiind rănit  şi transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

În urma alcooltestului efectuat de poliţişti a rezultat o concentraţie de 1,41 miligrame alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice.

Proprietarul maşinii avariate a declarat că era în apartament când a auzit zgomotul impactului, după care vecinii l-au strigat şi i-au spus că maşina i-a fost lovită. În încercarea de a sta de vorbă cu taximetristul băut, acesta a negat că el ar fi fost cel care i-a lovit maşina.

Taximetristului băut i se va întocmi dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa IMG_9059băuturilor alcoolice, urmând să suporte şi pagubele maşinii avariate.

Poliţiştii urmează să stabilească dacă taximetristul era în timpul serviciului. În acest caz riscă să-şi piardă atestatul.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top