miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

TIGARI DE CONTRABANDA DEPISTATE DE VAMESI SI POLITILTII DE FRONTIERA ASCUNSE INTR-UN AUTOTURISM MODIFICAT

Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier I au confiscat, în urma unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului cu produse acizabile, 2480 de pachete cu  ţigarete netimbrate, .

Ţigările, având ca provenienţă magazinele duty-free, au fost descoperite ascunse într-un autoturism a
cărui caroserie fusese special modificată  pentru traficul ilicit cu ţigări de contrabandă.

IMG_1243

„În ziua de 09.11.2015, ora 19.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, s-a prezentat pentru a intra in România cetateanul roman D.Eugen, în vârstă de 22 de ani,  conducător al unui autoturism Citroen C4. În baza unor date şi informaţii deţinute la nivelul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I şi observând starea de agitaţie a conducătorului autoturismului, s-a solicitat efectuarea unui control amănunţit al autoturismului de către Biroul Vamal folosindu-se în acest scop si câinele de serviciu specializat in detectare de tutun.”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

În urma controlului autovehiculului, echipa comună formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunsa în spoilerele autoturismului, în praguri, în semiaripi, sub scaune şi în podeaua dublă special modificată a autoturismului cantitatea de 2480 de pachete cu ţigări netimbrate marca „Marble”. Barbatul în cauza nu a declarat cantitatea de tigari şi a încercat să o sustragă de la controlul vamal. Bărbatul le-a declarat poliţiştilor de frontieră că urma să comercializeze ţigările în satele din sudul judeţului Mehedinţi.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată de Biroul Vamal Porţile de Fier I, iar  D. Eugen a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei şi confiscarea autoturismului până la plata amenzii.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top