miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

TINERI DIN DOLJ, ARESTAȚI PENTRU FURTURI ȘI TÂLHĂRIE ÎN MEHEDINȚI

Trei tineri din Dolj au ajuns după gratii după ce își făcuseră un obicei din a fura diverse obiecte din societăți comerciale sau locuințe din Mehedinți, ca să le vândă apoi și să scoată sume frumușele. Polițiștii au aflat despre practicile lor și au efectuat mai multe percheziții la domiciliile lor din comunele Brădești și Coțofenii din Față, unde au găsit mare parte din bunurile furate.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Poliției orașului Filiași, Postului de poliție Brădești și Postului de poliție Coțofenii din Față din I.P.J.Dolj,sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale – I.P.J.Mehedinți și Brigăzii de Jandarmi Mobile Frații Buzești” – Craiova.

Cei trei tineri, nici unul mai mare de 24 de ani cooptaseră în practicile lor și doi verișori de 16 și 17 ani. Polițiștii din Mehedinți au aflat că împreună au mers la o societate de colectare a fierului, de unde intenționau să fure deșeuri din fier. Nu s-au sfiit să îl amenințe pe paznicul în vârstă de 60 de ani. Când s-a văzut înconjurat de cei cinci, bietul om nu a mai avut ce face, astfel ca au furat fier în valoare de 5000 lei. 

Din curtea unei locuințe din Drobeta Turnu Severin, indivizii au furat drujbă, generator, baterie de mașină și deșeuri de fier în valoare de 11 500 lei. Ieri au ajuns pe mâna polițiștilor.

Judecătorii din Drobeta Turnu Severin au decis ca trei indivizi să stea după gratii pentru următoarele 30 de zile pentru tâlhărie și furt calificat. Cei doi minori sunt cercetați în stare de libertate.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top