sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

TOT PERSONALUL TESTAT PENTRU COVID-19, DE LA SPITALUL JUDEȚEAN ARE REZULTAT NEGATIV

Astăzi au fost comunicate ultimele rezultate ale probelor recoltate medicilor și personalului medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin, după ce au intrat în contact direct cu un pacient confirmat cu noul virus.

spitalul-judetean-din Drobeta Turnu SeverinTeste pentru Coronavirus au făcut aproximativ 20 de cadre medicale.

Veste bună este că rezultatul este negativ în cazul tuturor celor testați.

“Principalul motiv pentru care rezultatele au fost negative este în strânsă legătură cu faptul că personalul medical a purtat echipament de protecție corespunzătoare. Acest lucru ne oferă un grad ridicat de încredere în conducerea Spitalului și personalul medical că își fac datoria cu responsabilitate! Am convingerea că se fac toate eforturile pentru ca situația să fie sub control! Asigur întreg personalul medical de toată susținerea mea! Le doresc multă sănătate, putere de muncă și înțelepciune!”, a scris președintele CJ Mehedinți pe Facebook.

Pe de altă parte, două persoane de la Serviciul Județean de Ambulanță care au intrat în contact direct cu bărbatul infectat cu Coronavirus au rezultate pozitive. Unul dintre cei doi este vărul celui de la care se presupune că au luat virusul cadrele de la Amnulanța Mehedinți.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top