marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

TRAFIC BLOCAT ÎNTRE DROBETA TURNU SEVERIN ŞI ORŞOVA. PE UN AUTOTREN SÂRBESC AU CĂZUT BOLOVANI DE PE MUNTE

DN6Circulaţia rutieră pe DN6, între Drobeta Turnu Severin şi Orşova, este blocată la această oră din cauza unor bolovani care au căzut de pe munte pe un autotren sârbesc. Şoferul a scăpat nevătămat, dar operaţiunea de degajare a carosabilui este destul de dificilă.

Luni seară circulaţia pe DN6, în dreptul viaductului Slătinicul Mare, aproape de Vama Porţile de Fier I a fost paralizată. Din cauza ploilor torenţiale, bucăţi mari de stâncă şi pietriş s-au desprins de pe versant şi în cădere au lovit un autotren cisternă, încărcat cu bitum.

Conducătorul auto a scăpat cu viaţă, dar autotrenul a blocat circulaţia rutieră. La faţa locului se află angajaţii de la Drumuri Naţionale, dar şi pompierii de la ISU „Drobeta”, care lucrează la degajarea carosabilului. Operaţiunea este foarte dificilă având în vedere că şi la această oră plouă abundent în zonă.

Mai multe echipaje de la Poliţia Rutieră se află la locul incidentului, mai ales că pe ambele sensuri de mers s-a format deja coadă pe câţiva kilometri. Poliţiştii sunt coordonaţi la faţa locului de şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, comisarul şef Romulus Opriţa.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top