miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

Trafic reluat pe un singur sens pe DN6

Circulaţia rutieră pe drumul naţional 6, între Drobeta Turnu Severin şi Orşova s-a reluat pe un singur sens, după aproximativ trei ore şi jumătate, cât a fost blocat în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei TIR-uri.

intersectieCirculaţia rutieră s-a reluat în jurul orei 22.40 , în judeţul Mehedinţi, în zona producerii accidentului, în apropierea municipiului Orşova traficul desfăşurându-se pe o bandă, alternativ.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Mehedinţi, comisar Gabriel Lică, la locul accidentului au intervenit două utilaje ale operatorului de deszăpezire a DN 6, care au tractat TIR-urile avariate în urma accidentului, astfel încât circulaţia să poată fi reluată.

Aceeaşi sursă a mai declarat că principala cauză a producerii accidentului a fost depăşirea neregulamentară, şoferului TIR-ului înmatriculat în Bulgaria angajându-se în depăşirea unui alt autotren când a fost lovit de un altul care circula din sens opus.

În urma accidentului trei persoane au fost transportate la Spitalul din Orşova cu răni uşoare, potrivit medicilor aceştia fiind în afara oricărui pericol.

Accidentul s-a produs la aproximativ patru kilometri de municipiul Orşova, către Drobeta Turnu Severin, în apropierea viaductului Bahna, circulaţia fiind blocată pe ambele sensuri timp de aproape patru ore.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top