miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

TRAGEDIE PE DN 56A: DOUĂ TINERE ŞI UN BĂRBAT AU MURIT

Tragedie in această după-amiază pe DN 56A, în judeţul Mehedinţi. Trei persoane au murit, între care şi o adolescentă de 17 ani, după ce maşina în care se aflau a fost izbită în plin de un TIR al cărui şofer a intrat pe contrasens în apropierea localităţii Rogova.  Impactul a fost extrem de violent, astfel că poliţiştii nu au reuşit să afle cine se afla la volanul maşinii distruse. Victimele au murit pe loc.

acc starmina1

Ce a rămas la locul impactului este greu de descris în cuvinte. Rămăşiţele victimelor sunt peste tot, iar poliţiştii nu au reuşit să îşi dea seama cine se afla la volanul maşinii lovite de TIR.

Cele două tinere împreună cu bărbatul de 47 de ani, care se pare că este tatăl femeii de 22 de ani plecaseră de acasă, din localitatea Burila Mare la Drobeta Turnu Severin. Pe Dealul Stârmina, TIR-ul care circula din sens opus ar fi intrat în depăşirea unui alt autoturism şi a lovit în plin maşina.

acc starmina2

Trupurile victimelor au fost scoase de pompierii de la Descarcerare. Când au aflat că victimele sunt în stare foarte gravă, medicii de la Ambulanţa Mehedinţi au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD. Din păcate, cei terei au murit pe loc.

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs din greşeala şopferului bulgar care a avut consecinţe extrem de grave şi iau în calcul reţinerea conducătorului auto chiar dacă nu a fost băut.

acc starmina3Trupurile celor trei victime vor fi preluate de familie de la Morga Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top