marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

TREI BULEVARDE DIN DROBETA TURNU SEVERIN VOR FI ASFALTATE. GUVERNUL A ALOCAT BANI ŞI PENTRU ALTE INVESTIŢII ÎN JUDEŢ

Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală a alocat pentru judeţul Mehedinţi suma de 417 de milioane lei, care vor fi folosiţi pentru 89 de obiective de investiţii, în perioada 2015-2018. În Drobeta Turnu Severin se vor asfalta Bulevardul Splai Mihai Viteazu, Bulevardul Tudor Vladimirescu şi Bulevardul Porţile de Fier, din aceşti bani, proiectul fiind demarat de Marius Screciu, în perioada în care a fost viceprimar.

PSD MEHEDINTI„Mă bucur că Guvernul Ponta a alocat bani pentru aceste bulevarde. Este un demers început atunci când eram viceprimar, pentru care am luptat, am mers şi la Bucureşti. Acum, în mandatul PSD s-au alocat aceşti bani urmând ca la anul să înceapă lucrările. Este un lucru bun pentru oraş, sunt cele mai mari străzi care nu au fost asfaltate, sperăm ca la anul să fie şi ele asfaltate. Este vorba despre Bulevardul Splai Mihai Viteazu, Bulevardul Tudor Vladimirescu şi Bulevardul Porţile de Fier. La vremea la crae am depus noi proiectele era vorba atât de refacerea covorului asfaltic, cât şi a trotuarelor.  Bulevardul Tudor Vlşadimirescu are 33 de milioane alocate, Bulevardul Porţile de Fier – opt milioane, iar Splaiul – peste 20 de milioane.”, a declarat consilierul local, Marius Screciu.

Lucrările de reabilitare a celor trei artere importante în Drobeta Turnu Severin ar urma să înceapă în primăvara anului 2016.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, alocaţiile de la Bugetul de Stat pentru perioada 2015-2018, se ridică la suma totală de aproximativ 417 milioane lei, sumă pe care Guvernul s-a angajat să o aloce judeţului Mehedinţi penru 89 de obiective de investiţii.
,,Astăzi se lucrează în majoritatea localităţilor. Avem în lucru 380 de lucrări de alimentare cu apă, canalizare şi drumuri comunale. Din banii aocaţi de la Bugetul de Stat nu am reţinut nimic pentru lucrările drumurilor judeţene, tocmai pentru că noi, la bugetul judeţului, am avut sume suficiente din care să asigurăm, pe de-o parte întreţinerea drumurilor judeţene, pe de altă parte să facem investiţii în aceste drumuri judeţne. În consecinţă, întreaga sumă care a venit până acum şi care va veni de aici încolo, va veni în exclusivitate pentru obiective de investiţii în cele 66 de unităţi administrativ teritoriale pentru apă, drumuri şi canalizare,” a declarat şeful CJ Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top