miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

UN AUTOTURISM BURDUŞIT CU ŢIGĂRI, DESCOPERIT DE POLIŢIŞTI ÎN TRAFIC

Poliţiştii mehedințeni au depistat într-un autoturism 67.000 de ţigarete de contrabandă. Ţigările au fost confiscate, iar autoturismul a fost idisponibilizat, persoanele fiind cercetate în stare de libertate

tigari

 Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor şi Serviciului Rutier au depistat marţi în trafic, pe b-dul. Mihai Viteazul, din municipiul Drobeta Turnu Severin, un autoturism, condus de un tânăr 23 ani și în care se mai afla P.E., de 21 ani, pasager, ambii din municipiu.

La controlul efectuat în portbagajul și pe bancheta spate a autovehiculului a fost identificată cantitatea de 67.000 țigarete, nemarcate corespunzător.

Cele două persoane sunt cercetate în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

“Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți”, a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

În primele cinci luni ale anului 2014, polițiștii mehedințeni au organizat 24 de acțiuni pentru prevenirea și combaterea comerțului illicit cu produse accizabile, ocazie cu care a fost indisponibilizată cantitatea de peste 470.000 țigarete în valoare de aproximativ 235.000 lei.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top