duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

UN BĂIAT DE 15 ANI A ÎNCERCAT SĂ-ŞI VIOLEZE SORA DE 6 ANI LA DUDAŞUL CERNEŢIULUI

Întreaga comunitate de romi din Dudaşul Cerneţiului este revoltată, o localitate aflată în vecinătatea municipiului Drobeta Turnu Severin, după ce în casa familiei Mihăescu avea să se petreacă o grozăvie. Numai norocul a făcut ca mama să ajungă la timp şi să evite o tragedie, fiul cel mare, de 15 ani încerca să o violeze pe sora sa, în vârstă de numai 6 ani.

viol

Familia Mihăescu trăieşte într-o căsuţă modestă din Dudaşul Cerneţiului şi abia supravieţuieşte cu puţinii bani pe care reuşeşte să-i adune în fiecare lună. Împreună cu cel de-al doilea soţ, Adriana Mihăescu are 11 copii.

Femeia a sunat ieri disperată la ambulanţă, după ce şi-a găsit fiul, de 15 ani, încercând să-şi violeze sora, de şase ani, în toaleta din spatele casei. Copiii au fost cei care au atenţionat-o, dându-şi seama probabil de intenţiile acestuia. De supărare, femeia spune că nu vrea să mai audă de fiul său şi se teme să-l mai ţină în casă.

Picture 038

„Am lăsat-o cu fraţii ei acasă că eu m-am dus la medicul de familie şi când am venit am găsit pe fratele ei, de 15 ani în WC cu sora sa. Eu nu mai vreau să-l ţin în casă, mai am o fată de un an şi şapte luni. E a doua oară când îmi spun copiii că se petrece aşa ceva, dar eu nu i-am crezut”, spune Adriana Mihăescu.

Picture 032

„Eu de la fata am auzit că a violat-o. Nu mai vreau să aud de acest copil, să-l ia la casa de corecţie, l-am luat şi cu vorba bună, l-am şi bătut, nu ştiu ce să mai fac cu el”, spune şi tatăl băiatului.

Un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi a sosit imediat la faţa locului şi a transportat fetiţa la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Turnu Severin. Bietul copilul era bătut crunt de fratele mai mare, avea răni pe tot corpul.

„Am fost solicitaţi în localitatea Dudaşul Cerneţiului, acolo am găsit o pacientă în vârstă de şase ani, agresată fizic de fratele său, care avea 15 ani, cu multiple echimoze. Mama spune că ar fost violată de către fratele său asistent”, spune Daniela Grofu, asistent la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

Picture 030

Localnicii sunt consternaţi de cele petrecute. „Nu-i frumos treaba asta, să-l ia de aici poliţia, sunt amărâţi, sunt necăjiţi, e dezastru în casa lor”, spune o femeie, vecină cu familia Mihăescu. Acum am auzit şi eu, ar trebui împuşcat băiatul ăsta, e un nenorocit, e vai de mama lui de nenorcit, fură, păcat de părinţii lui”, spune un alt localnic.

Picture 040

În urma examenului medico-legal, s-a stabilit că fetiţa nu a fost violată. Poliţia şi Protecţia Copilului au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili măsurile care se impun.

Corina Macavei

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top