sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

UN BARBAT A MURIT IAR NEPOTUL SAU A FOST RANIT INTR-UN ACCIDENT PRODUS LA DROBETA TURNU SEVERIN

Un bărbat a murit, iar nepotul său, în vârstă de cinci ani, pe care îl transporta pe bicicletă a fost rănit grav, după ce au fost loviți în plin de un autoturism care a intrat într-o depășire neregulamentară, lovind alte două mașini, pe Calea Târgu Jiului din Drobeta Turnu Severin.

IMAG0960

Accidentul rutier  s-a produs luni seara, pe Calea Târgu Jiului din Drobeta Turnu Severin, când un autoturism care circula dinspre Târgu Jiu a intrat în depășirea unui alt autoturism pe partea dreaptă a carosabilului cu patru benzi.

Potrivit comisarului Dumitru Ungureanu din cadrul Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin, în momentul în care a încercat să intre din nou pe banda a doua, autoturismul a acroșat mașina pe care a vrut să o depășească, un biciclist care transporta un copil și o altă mașină parcată pe partea dreaptă.

IMAG0966

”Pe strada Calea Târgu Jiului, în dreptul imobilului 145 a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate trei autovehicule și un biciclist care se deplasa pe partea dreaptă. Din primele cercetări reiese că unul dintre autovehicule se deplasa în coloană pe banda a doua, iar celălalt care a intrat în derapaj și l-a acroșat se deplasa pe prima bandă, către Drobeta Turnu Severin, Din impact, ambele autoturisme au intrat în derapaj, au acroșat un biciclist și un alt autoturism care era parcat în fața casei proprietarului.”, a explicat comisarul Ungureanu.

IMAG0964

În urma impactului, atât biciclistul cât și copilul pe care îl transporta au fost aruncați la intrarea într-un garaj.

Potrivit martorilor, ambele autoturisme care se deplasau în aceeași direcție aveau viteză în momentul impactului.

La fața locului au fost chemate două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Mehedinți și un altul SMURD, care au preluat cele două victime.

Potrivit medicului Horia Ene din cadrul SJA Mehedinți, bărbatul în vârstă de 65 de ani, care îl transporta cu bicicleta pe nepotul său, în vârstă de cinci ani a fost preluat în stop cardiorespirator, la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin declarându-se decesul, după ce încercările de resuscitare au eșuat.

”Un accident de circulație, dacă  nu era un raliu. Pacientul era în stop cardiorespirator, asistolie, era căzut la intrarea într-o pivniță. Am început resuscitarea cu echipajul nostru, ne-a ajutat un alt echipaj de la Ambulanță și altul de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. L-am resuscitat în mașină, a un moment dat aparatul ne-a arătat un ritm șocant, dar a reintrat în asistolie și la 15 – 20 de minute după ce l-a predat în Unitatea de Primiri Urgență s-a declarat oficial decesul.”, a declarat doctorul Ene.

Resuscitarea pacientului nu a avut rezultate, întrucât, potrivit medicilor, în urma accidentului, bărbatul a avut politraumatism toracic, abdominal și cranian.

La Unitatea de Primiri Urgență a fost transportat și nepotul bărbatului decedat, în vârstă de cinci ani, care a fost supus unor investigații  medicale, acesta având, potrivit medicilor, un traumatism cranian acut deschis.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top