marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

UN BĂRBAT A MURIT ÎN TIMP CE ÎNCERCA SĂ SUNE LA 112 SA CEARA AJUTOR ÎN URMA UNUI ACCIDENT

Un bărbat a murit în noaptea de 12 spre 13 iulie, acesta căzând într-o fântână, în timp ce coborâse din mașina cu care fusese implicat într-un accident, pentru a suna la 112.

480x0Pompierii mehedințeni au intervenit în noaptea de duminică spre luni pentru salvarea unei persoane căzută în fântână, în sat Buicani, com. Ponoarele.

”Garda nr. 2 Baia de Aramă s-a deplasat cu 9 subofiţeri cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi  o ambulanţă SMURD şi o ambulanţa de la SAJ, substaţia Baia de Aramă. A fost alertat şi SVSU Ponoarele. La faţa locului au fost trimisă şi echipa de căutare-salvare din cadrul Detaşamentului de pompieri Dr. Tr. Severin condusă de către comandantul detaşamentului.”, se arată într-un comunicat al ISU Mehedinți.

La ora 04:00 în urma intervenţiei de căutare s-a confirmat existenţa unei victime, aceasta fiind găsită decedată. Victima a fost predată Serviciului de Medicină Legală.

În urma anchetei s-a stabilit că victima a căzut în fântână după ce a coborât din mașină pentru a suna la 112. Bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile și a vrut să solicite ajutor, însă a căzut într-o fântână.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top