marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

UN BĂRBAT A SFÂRŞIT ÎN APELE DUNĂRII, LA ORŞOVA

Sfârşit cumplit pentru un tânăr în vârstă de 33 de ani din municipiul Orşova. Bărbatul a căzut aseară în Dunăre şi deşi poliţiştii de frontieră, pompierii şi scafandri au încercat să îl salveze, totul a fost în zadar. După câteva ore de căutari în zona în care a dispărut, trupul i-a fost scos la suprafaţă, fără puls.  Rudele spun că era un împătimit al pescuitului, dar nu ştia să înoate.

inecat in dunare

Bărbatul ar fi plecat la pescuit cu barca personală pe Dunăre, ieri după-amiază. La un moment dat barca s-a defectat iar după ce a scos motorul la mal să îl repare, a dispărut. Câţiva trecători au văzut barca pe mal, l-au căutat în împrejurimi şi au sunat la 112 întrucât s-au gândit că bărbatul a căzut în fluviu.

Bărbatul lucra la un hypermarket din apropierea zonei în care a dispărut şi locuia cu tatăl său, după ce mama plecase la muncă în Italia. Apropiaţii spun că doar un accident a făcut să piară în apele fluviului, întrucât nu ar fi avut nici un motiv să se sinucidă.

Mai multe echipaje de pompieri, poliţişti de frontieră şi scafandri au căutat trupul bărbatului în Dunăre, mai bine de trei ore, chiar şi după ce s-a pornit o ploaie torenţială. Scafandri l-au adus la suprafaţă într-un sfârşit, paramedicii SMURD au încercat să îl resusciteze, dar din păcate fără succes. Stătuse prea mult în apă ca să-i mai poate fi redat pulsul.

În cele din urmă, medicii ajunşi la faţa locului au constatat decesul. Acesta este al doilea bărbat care piere în fluviul Dunărea în doar două zile, în Mehedinţi. Marţi pompierii au căutat fără succes trupul unui tânăr de 27 de ani care s-a aruncat de pe un pod, după ce ar fi suferit o decepţie în dragoste.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top