miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

UN CARDER A VRUT SĂ FUGĂ DIN ŢARĂ PRIN VAMA DE LA PORŢILE DE FIER I

vamaPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat în urma verificărilor efectuate la controlul de frontieră un cetăţean român împotriva căruia instanţa judecătorească emisese în ziua de 14.05.2014 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În dimineaţa  zilei de 15.05.2014, ora 03.35 s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei  Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile specifice de control a documentelor de călătorie cetăţenul român N. Narcis în vârstă de  28 de ani,  din municipiul Turnu Severin.

„La controlul documentelor de călătorie şi în urma verificărilor efectuate în bazele de date naţionale, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele lui  N. Narcis există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani emis de către Tribunalul Mehedinţi în data de 14.05.2014; acesta fiind căutat pentru deţinerea fără drept şi utilizarea în mod repetat a unor programe informatice, parole, coduri de acces sau alte date informatice în vederea comiterii de infracţiuni”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

În data de 15.05.2014  la ora 06.00, N. Narcis a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top